Una escola de música dins del col·legi

Perquè ens agrada la música i perquè sabem la quantitat de beneficis que, a nivell emocional però també cognitiu i de neuroprocessos, genera aprendre a tocar un instrument, hem creat la nostra escola de música. Musicàlia està dirigida pel professor que, des d’Infantil fins a l’ESO, comparteix el seu amor per la música i el coneixement instrumental amb els alumnes. I la resposta sempre és tan positiva que hem volgut anar més enllà i oferir-los un aprenentatge més complert, en horari extraescolar.

Musicàlia ens dona també l’oportunitat d’integrar més a bastament la música en el nostre projecte educatiu, ja que tots dos són avalats per la neurociència i, per tant, sumen. I també ens permet oferir aquesta manera de viure la música a alumnes d’altres centres i adults de fora de l’escola. Fins i tot, poden optar a un seguiment reglat per part de la Royal School of Music (ABRSM) dels estudis musicals i amb professors especialitzats de cada instrument i assignatura.

El nostre equip de músics i professors té una àmplia experiència, i estan acostumats a treballar amb nens i joves. Per tant, saben com fer que gaudeixin aprenent un instrument i com motivar-los amb la participació a actes musicals al llarg de l’any.

  • Instruments: piano, violí, guitarra elèctrica i clàssica, bateria i baix.
  • Grups instrumentals: orquestra i combos.
  • Coral
  • Llenguatge musical
  • Sensibilització (Infantil)

Edat: a partir de 3 anys

Horari: de dilluns a divendres de 13.00 a 15.00 hores i de 17.00 a 19.30 hores.