Una oportunitat única i, a la vegada, doble

El projecte del batxillerat dual americà obre, ja des de l’escola, un nova porta de futur als nostres alumnes gràcies a la doble titulació. Els alumnes que participin en aquest programa rebran la mateixa titulació que els alumnes dels Estats Units en acabar el high school, reconeguda en tots els estats i totes les universitats del món.

Aquest programa oficial està desenvolupat per Academica, una institució de prestigi i la més gran dels Estats Units pel que fa a gestió educativa, tal com va poder comprovar l’equip directiu de l’escola durant una visita a la seva seu central, a Miami. Allà van poder entrevistar-se amb els seus responsables i visitar alguns dels seus col·legis d’alt rendiment educatiu.

Es tracta d’un programa internacional que es fa paral·lelament a altres països com la Xina, Rússia, Corea, França… i que té la llavor a Florida, un dels estats punters dels Estats Units pel que fa a innovació educativa.

Aquest programa es pot començar a 2n d’ESO, és a dir, els cinc anys previs a la universitat, de manera que els alumnes només tinguin una o dues assignatures per curs. D’aquesta manera, podran compaginar-ho de manera més fluïda amb els estudis, tot i que ja està plantejat perquè sigui totalment compatible i també es pot començar més tard.

A més dels resultats de la doble titulació, l’alumne entrarà de ple en una immersió lingüística amb la qual sens dubte millorarà exponencialment el seu nivell d’anglès, fins al punt que aquest no sigui un impediment en el seu desenvolupament futur.

Un entorn online, tecnològic i en anglès

Entrar en el programa del diploma dual no interfereix en els estudis de l’escola, ja que està pensat perquè siguin totalment factibles i compatibles. A la nostra escola, una professora s’encarrega de la coordinació i la supervisió de tot el programa, així com de l’evolució de cada alumne que hi participa. El nostre compromís amb el Batxillerat dual americà dels alumnes va més enllà de l’escola, ja que els continuem fent suport i seguiment mentre estudien el Batxillerat en un altre centre.

Academica ha desenvolupat la seva plataforma online i un sistema de xat, coaching i mentoring amb professors nord-americans. Els alumnes es comuniquen periòdicament amb ells via online, durant les office hours que tenen assignades cada setmana. Aquests intercanvis es fan de manera individual i, a més dels que són obligatoris, es poden fer sessions voluntàries per millorar la puntuació, ja que aquest programa està també molt pensat per inculcar el redo, l’autoexigència i la voluntat de millora.

Vols saber-ne més?

Posa’t en contacte amb nosaltres si vols més informació sobre el batxillerat dual