L’ESO celebra el Dia de la Música amb alegria i coreografies pròpies

A la nostra escola, la Música se celebra a diari. Perquè ens encanta la Música i perquè sabem com de positiva és per als alumnes en diferents àmbits, des del més científic de la Neurociència de la plasticitat neuronal associada a l’aprenentatge fins al més aterrat, a nivell de benestar emocional. 

És per això que la Música és un tret molt característic del nostre projecte educatiu i que complementem amb Musicàlia, la pròpia escola de Música dins de Santa Maria del Pino. Tots dos projectes estan liderats pel músic Marc Ariño que, a més dels seu gran coneixement, transmet als alumnes el seu amor per la Música. 

El Marc és el professor de Música de totes les etapes de la nostra escola, l’artífex de les primeres notes al violí dels alumes d’Infantil fins als divertits concerts amb l’ukelele a les classes de l’ESO. A més, la Música també té un paper protagonista a les celebracions de l’escola, des de la Verema al Dia de l’arbre o a les graduacions. 

Per això aquest any, el Dia de la Música que el calendari marca en el 22 de novembre coincidint amb la data de la mort de Santa Cecília, patrona dels músics, a Secundària l’hem volgut celebrar de la forma més alegre, simplement connectant amb les emocions positives que la Música ens fa sentir i en el seu poder d’unir-nos a tots, en un estat d’altres vibracions. 

El resultat va ser un moment molt alegre, espontani i divertit, que van compartir els alumnes i els professors de l’ESO, on cada curs va preparar i representar una coreografia.