Graduació dels Pino 2.0 plena d’alegria, gratitud i complicitat

El darrer vespre del curs 2023-24 no hauria pogut acabar de forma més alegre. Les graduacions de 4t d’ESO de la nostra escola acostumen a ser molt emotives pel lligam tan fort i autèntic que, al llarg dels anys, es crea entre els alumnes, el col·legi, els seus professors i l’amable personal no docent. Però la d’ahir, la graduació del grup Pino 2.0 va ser, sobretot, feliç.

La predisposició dels alumnes d’aquesta promoció va ser, un cop més, la més favorable per a que tot sortís tan bé. Com va comentar el director, el Francesc Serra, aquests joves són un reflex molt evident de l’essència del Pino i dels seus valors, que han anat conreant i posant el pràctica al llarg d’aquests anys.

Més enllà del protocol de l’acte, amb el lliurament de les orles i la imposició dels birrets, que més tard volarien pels aires, volem destacar els discursos plens d’agraïment dels alumnes i el de les mares que, fent rima i agafant la cançó del grup Pino 2.0 com a base, va ser molt encertat, emotiu i divertit. També el de la Carla Vidal, la flamant tutora d’aquest curs, que en un discurs preciós va traslladar als recent graduats que fossin conscients de tot el que han après en el seu pas pel Pino, que recordessin els aprenentatges i les experiències viscudes associades a la bondat, la bellesa i la veritat perquè són les que els ajudaran a veure el futur amb esperança.

L’alegria i el reconeixement es van evidenciar també en l’intercanvi de regals, com el clauer que les famílies van regalar al personal de l’escola com una al·legoria de les claus del pensament, els coixins-seients amb el logotip del Pino per a les grades com a regal de l’escola de la Classe del 2024 i els planters de pi que va regalar als alumnes la Isabel, la fundadora de l’escola, que també va voler ser present a l’acte. També hi van assistir, i aportar la seva alegria, exalumnes que són germans dels graduats i molts altres del curs predecessor, els Imagine, molt contents de tornar a l’escola un any després de la seva Graduació. Tot plegat va convertir la Graduació en una festa que es va allargar amb balls de germanor i molta alegria compartida pels bons resultats assolits entre tots.