Graduació del grup Harmonia, que es projecta cap a Primària

El passat divendres vam viure una dolça i emotiva Graduació dels alumnes de I5, el grup Guinyol, que ara ja passa a ser el grup Harmonia. Aquest serà el seu nom a partir de setembre, quan comencin la seva esperada etapa a Primària.

Una etapa que els fa il·lusió perquè vol dir que “Ens fem grans”, com el títol de la cançó que van cantar a la cerimònia, a més de dos temes interpretats amb els violins i seguint les indicacions del seu professor de Música, el Marc Ariño.

Les mestres que tan bé els han acompanyat i format durant els tres cursos d’Infantil els van dedicar unes paraules plenes de reconeixement i tendresa mentre que, juntament amb el director de l’escola, els imposaven el birret i lliuràvem el diploma amb l’orla. Quan el Francesc Serra va dir l’esperat “birrets enlaire”, l’alegria dels més petits va ser captada per totes les càmeres dels familiars presents al jardí d’Infantil.

En representació de tots ells, van parlar una mare i un pare de I5 que, alhora, són exalumnes del Pino. A més de la seva dedicatòria sentida cap a l’escola i al seu professorat, ens ha agradat saber que mantenen el grup d’amics que van crear quan eren alumnes del Pino i que el seu lligam d’amistat continua viu entre els excompanys i, en aquest cas, ara també com a pares d’alumnes a punt per estrenar Primària.