Dia de l’Arbre amb traspàs del cirerer d’arboç dels Imagine als Canigó

Una primavera més, hem celebrat una de les festes més emotives de la nostra escola: el Dia de l’Arbre. Tot el col·legi hi ha participat i també ha comptat amb la presència dels pares i mares dels cursos directament implicats. Aquests han estat, en primer lloc, els Imagine de 4t d’ESO, que avui han viscut un emocionant Dia de l’Arbre, el darrer que viuen com a alumnes de l’escola. 

Després de la benvinguda a l’acte que ha donat el director Francesc Serra, on ha destacat que l’Arbre és a l’essència de l’escola més enllà del nom perquè aporta bellesa i oxigen al nostre dia a dia escola, han anat sortint tots els cursos a cantar la seva cançó, acompanyades pel violí i el teclat. 

Aquest any, per primera vegada, també han cantat els cursos de P3 i P4. Tot seguit, els Mediterrània de 1r de primària han estrenat la seva cançó per primera vegada davant del públic. A continuació han cantat els Albatros, Olivera, Gavina, Garbí, Sauce, Cóndor, Sauló, Pino 2.0 fins als Imagine. 

La segona part de l’acte ha començat amb la cançó de La Primavera, cantada pels Guinyol. En aquest moment ha arribat el punt més emocionant de la jornada, quan dues alumnes de 4t d’ESO en representació de tot el grup Imagine han expressat l’alegria i alhora nostàlgia que els suposa deixar l’escola on molts d’ells han estudiat durant 13 anys. Han tingut paraules per a cada alumne de P5, que avui s’ha sabut que quan comencin Primària seran el grup Canigó, i els han fet el traspàs de l’arbre que els ha acompanyat i ells cuidat durant tot aquest temps: el cirerer d’arboç.