Celebrem el Dia de l’Esport, en dos dies i dues seus

L’edició d’enguany s’ha repartit en dos dies, i va començar el dijous a la tarda, amb la solemne cerimònia d’inauguració, que és una rèplica, a la nostra escala, de la dels Jocs Olímpics. Tots els cursos, des dels Rainbow de I3 fins als Pino 4.0 de 4t de l’ESO han desfilat amb la bandera que duu el nom i representa cada classe. En acabar la desfilada, que les famílies van poder gaudir des de la graderia i, mentre sonava l’himne oficial del Comitè Olímpic Internacional (COI), vuit alumnes de Secundària van dur la bandera olímpica fins al centre del pati. Des d’allà, el Francesc Serra va donar per inaugurat el Dia de l’Esport, destacant que a l’escola sempre tenim en compte la salut física, i també l’emocional, la social, la interior i la mental.

Tot seguit van començar les curses, amb el cross de Secundària al voltant de la vinya testimonial i en el qual, per primera vegada, els corredors van comptar amb els seus companys de Primària i alguns familiars com a animadors, durant el recorregut de la cursa. Després, totes les etapes van fer les seves curses d’sprint de 40 metres.

D’aquesta manera, avui divendres els alumnes d’ESO han anat directament al Pavelló d’Esports Municipal que, entenent la transferència del Dia de l’Esport del Pino, ens han cedit les seves pistes perquè els alumnes juguessin al futbol, bàsquet, vòlei i handbol, de forma rotativa i amb els seus professors com a àrbitres. Mentrestant, a l’escola la resta d’alumnes ha anat practicant un gran ventall de jocs, també més alternatius, com l’hoquei, rugbi, de relleus amb construccions i cons, competicions de salts al gimnàs, pichi, spider, pica-paret.

Com a novetats, els alumnes de Secundària han fet de coaches dels més petits durant la tarda de divendres, i hem reservat franges per dinar en zones verdes al voltant de l’escola, com l’àrea de pícnic o la muntanya. En resum, un Dia de l’Esport esplèndid per acabar el trimestre i començar les vacances de Setmana Santa.