Graduació del grup Proa, de 4t d’ESO

L’últim vespre del curs, l’escola s’ha vestit de gala per celebrar la graduació dels alumnes de 4t d’ESO i, per tant, dels qui acaben la seva etapa escola al nostre col.legi. Aquest any li ha tocat als Proa, un grup intens i molt cohesionat, entre d’altres coses perquè la majoria ha cursat tot l’ensenyament, fins ara, al Pino.

Ara se’ls acaba aquesta etapa, però en comencen una de nova i molt emocionant on, tal com els va dir el director, el Francesc Serra, segur que també sabran com fer-li front i liderar-la amb els coneixements que han adquirit al Pino i de la mà d’uns professors que els han acompanyat amb encerts i molt d’apreci. 

“Ara us toca volar, o navegar -els va dir l’Oriol, el seu tutor a 4t- encarant bé la proa i agafant el timó amb fermesa per arribar a la vostra Ítaca”. Un parell de mares, en representació de tots els familiars, van fer un simpàtic repàs a la trajectòria dels seus fills per les diferents etapes de l’escola, i van regalar un parell de bancs com a agraïment físic i el que serà un record més, del pas dels Proa pel Pino. 

Els alumnes, que van aportar molta alegria a l’acte, van voler destacar que els costava allunyar-se de les persones que s’han convertit en les seves segones famílies. També van agrair tots els aprenentatges, sobretot aquells basats en els valors, que és la marca de la casa. 

Un cop, més, des d’aquí els desitgem molta sort i encerts i esperem seguir veient-los perquè, com els va recordar el Francesc, aquesta és i sempre serà la seva escola.