Els Pastorets, l’obra nadalenca i col·lectiva d’Infantil

Tots els alumnes d’Infantil han representat un clàssic del Nadal com és “Els Pastorets”. Ho han fet repartint-se els papers de menys a més protagonisme perquè, d’aquesta manera, al llarg dels tres cursos de l’etapa els aniran representant tots. Aquest any s’ha produït un fet inèdit i és que era l’estrena per a tots els alumnes, la primera vegada que la posaven en escena, ja que els dos anys anteriors no s’havia pogut fer, a causa de la pandèmia. 

És per això que l’expectació era màxima a les grades del jardí d’Infantil, plena de familiars amb ganes de veure el que els alumnes havien estat assajant durant setmanes amb les professores. 

Els alumnes de P3 i P4 han representat els pastorets i pastoretes, amb coreografies, cançons i poemes. Els Guinyols de P5 s’han encarregat de dir els textos teatrals en català, castellà i anglès, els tres idiomes de l’escola i amb els que també s’han recitat poemes. Entre tots, han representat Sant Josep, la Verge Maria, els angelets, els dimonis, les estrelles i uns divertits Reis Mags. 

Al final tots junts han cantat i ballat una divertida cançó de Nadal, que han treballat a l’assignatura d’Anglès aquest primer trimestre del curs. Més enllà de l’aspecte purament acadèmic, els alumnes d’Infantil han actuat amb una gran consciència sobre el que estaven representant i assumint la responsabilitat de fer cada u bé el seu paper, com a part d’un conjunt, en resposta als professors i com a regal per als pares i mares.